• Asterix cross
  • Oirschot cross
  • GM Baanwedstrijd
  • Prijzen Circuit 14
  • Brabantse Kampioenschappen

Wie wil er nou niet als afsluiting van het crossseizoen, met haar masters en senioren (m/vr) een 3 gangenmenu,  samengesteld en bereid door de chef kok van Eindhoven Atletiek, Joop Broeders in eigen kantine nuttigen en plannen maken voor het komende wegseizoen? Lijkt ons gezellig.

Welke juniorenploeg  ( ABCD junioren ) wil er nou niet een klimsessie beleven in Klimrijk Veldhoven? Lijkt ons spannend!!

En welke club wil haar jeugdkamp, de werving wedstrijd of de clubkampioenschappen niet opleuken met spelattributen?

Laten dat nu net de verenigingsprijzen zijn die er te winnen zijn tijdens de Runnersworld Kempische Cross Competitie 2017-2018

Buiten-Spel Pupillenklassement

Na vorig jaar met succes de verenigingsprijs voor pupillen te hebben ingesteld gaan we het komende seizoen verder door de prijzen bij de pupillen uit te breiden en voor de junioren en senioren/masters hun eigen verenigingsprijs in te stellen. Met sponsor Buiten-Spel hebben we een mooie deal kunnen sluiten en kunnen we na dit seizoen drie clubs blij maken met pakketten van respectievelijk € 200,--,   € 150, en €100,--.

Juniorenklassement

Ook de junioren hebben dit jaar een verenigingsklassement. De sterkste juniorenvereniging kan zelf kiezen welke prijs ze gaan winnen. Wordt het klimmen in Klimrijk, waterskiën op Aqua Best, Karten in Woensel of paintball ?

Senioren en masters

De club die bij de mannen en vrouwen senioren, masters en recreanten het best vertegenwoordigd is krijgt meester-kok Joop Broeders op bezoek. Hij gaat voor 25 personen een driegangen lopers menu bereiden in jullie eigen kantine. Joop is de (vrijwillige) kok die in de kantine van Eindhoven Atletiek met enige regelmaat een maaltijd bereid en wij hebben hem bereid gevonden om dat ook in de kantine te komen doen bij de club die voor deze prijs uiteindelijk in aanmerking komt.

Voor de reglementen, hoe deze prijzen te winnen zijn, verwijzen we naar de reglementen zoals die gelden voor alle prijzen die er dit seizoen te winnen zijn.

Individueel

Naast de prijzen die tijdens elke afzonderlijke wedstrijd van de Kempische Cross Competitie te winnen zijn, gelden ook prijzen voor de eindstand van de Runnersworld  Kempische cross competitie.
Voor de volgende categorieën zijn waardebonnen van Runnersworld beschikbaar:

Senioren/junioren-AB korte cross (één klassement) zowel M/V

Senioren M/V
masters 35 zowel M/V
masters 45 zowel M/V
masters 55, zowel M/V
masters 65, zowel M/V

Minimaal is per podium   € 50,--  (€ 25,-- 15,-- 10,--) beschikbaar, maar dat kan meer worden. Voor elke deelnemer boven de drie  in het eindklassement worden de prijzen met € 3,-- euro verhoogd tot maximaal € 100,--,€  50,-- en € 25,-- .
Voor de ABCD junioren en pupillen hebben we mooie ereprijzen voor de nrs. 1,2 en 3 .

Loterij voor alle deelnemers

Voor iedereen die aan 6 van de 8 wedstrijden heeft deelgenomen (pupillen tot en met  recreanten) is er een loterij waarbij 20 x een waardebon van 25,-- van Runnersworld verloot wordt.

Verenigingsklassementen
Buiten Spel Pupillenklassement

Naast het individuele klassement gaat  het komende winterseizoen ook weer het verenigingsklassement voor de pupillen draaien. Als sponsor hebben we opnieuw  Buiten-Spel aan kunnen trekken en dit jaar gaan we drie prijzen van respectievelijk 200,--, 150,-- en 100,-- uitreiken. Bij Buiten-Spel kan voor deze bedragen attributen worden gehuurd die door de winnende clubs naar eigen keuze in te zetten zijn bv op hun jeugdkamp, spelmiddag, clubkampioenschappen etc. etc. ( zelf ophalen en terugbezorgen)

Hoe kom je als club in aanmerking voor de prijs?

Door met zoveel als mogelijk pupillen deel te nemen aan de KCC. Voor elke pupil in de uitslag  ( niet de inschrijving) krijgt de vereniging één punt. De winnaar in elke categorie krijgt bovendien 3 punten, nummer 2 twee punten en nummer 3 één punt extra. Bovendien krijgen de laatste drie binnenkomers per categorie 2 punten extra. Elke pupil die in het eindklassement staat brengt ook nog eens vijf punten in het laatje van de club.
We vragen  per 1-1-2017 aan de AU om op te geven hoeveel pupillenleden ze hebben ( aangemeld bij de AU). Het aantal behaalde punten aan het einde van de competitie delen we door het aantal pupillenleden en daarmee komen we tot een mooie uitslag. Dus niet de grootste club hoeft winnaar te worden, maar de club met de actiefste pupillen gaan er met de prijzen vandoor.
Wie is onze sponsor ?
De sponsor van dit klassement is Buiten-Spel en achter Buiten-Spel zit Stephan Hoeymans en als we Hoeymans zeggen, zeggen we AVV. Via de advertentie op de homepage kom je bij zijn site terecht.

Juniorenklassement

De ABCD junioren strijden als vereniging dit jaar om het junioren verenigingsklassement.
De rangorde komt op dezelfde wijze tot stand als bij de pupillen. Een verschil: Het aantal juniorenleden (als deelfactor bij de pupillen) is niet van toepassing. De winnende club wint een groepsuitje naar keuze voor maximaal 15 personen die bij de ABCD junioren aan de Runnersworld Kempische Cross Competitie hebben deelgenomen.

Masters/Senioren/recreanten klassement

Ook voor de masters en senioren en recreanten is er dit jaar een verenigingsprijs. Op afspraak serveert de chef kok van Eindhoven Atletiek, Joop Broeders,  een drie gangen lopers menu voor de winnende club ( maximaal 30 lopers en loopsters).
Joop zal afreizen naar het clublokaal van de winnende  vereniging en daar, met een beetje hulp van de plaatselijke barmedewerkers, zijn meest gewaardeerde “drie gangen lopers menu” presenteren.
De vereniging krijgt voor elke deelnemer ( senioren-masters-recreanten) aan elke wedstrijd 1 punt.
Drie extra punten  voor nummer 1, twee voor nummer 2 en 1 voor nummer 3. Daarnaast twee extra punten voor de laatste drie lopers in elke wedstrijdklasse.
Elke finishende recreant ontvangt één punt. Dus zaak is om als lid van een vereniging in te schrijven.
Een club die een uitwedstrijd bezoekt ( wedstrijd of recreant) ontvangt, afhankelijk van haar ledenaantal, voor elke 15de deelnemer extra punten.
Asterix 28, AVR 24, DES 25, Fortuna 26, GM 17, GVAC 13, Spr.Bokken 28, AVV 22, No limits 26, Atl Oirschot 26, Logo 23, Geldrop Runners 29 en EGA 1 .
Uiteindelijk wordt er geloot ( met het aantal behaalde punten ) Dus wie de meeste punten/deelnemers heeft maakt de meeste kans.
Tijdens de prijsuitreiking van de competitie op 4 maart in Oirschot wordt geloot voor welke club Joop Broeders gaat koken. ( club selecteert zelf de 30 gelukkigen).
Maar…….Om als vereniging in aanmerking te komen moet men minstens met 25 verschillende lopers of loopsters hebben deelgenomen aan de wedstrijden, waarbij de eigen wedstrijd niet meetelt. ( dus moedig je clubgenoten aan om mee te gaan naar de de diverse wedstrijden).