• Asterix cross
  • Oirschot cross
  • GM Baanwedstrijd
  • Prijzen Circuit 14
  • Brabantse Kampioenschappen

Wie wil er nou niet als afsluiting van het crossseizoen, met haar masters en senioren (m/vr) een 3 gangenmenu,  samengesteld en bereid door de chef kok van Eindhoven Atletiek, Joop Broeders in eigen kantine nuttigen en plannen maken voor het komende wegseizoen? Lijkt ons gezellig.

Welke juniorenploeg  ( ABCD junioren ) wil er nou niet een klimsessie beleven in Klimrijk Veldhoven? Lijkt ons spannend!!

En welke club wil haar jeugdkamp, de werving wedstrijd of de clubkampioenschappen niet opleuken met spelattributen?

Laten dat nu net de verenigingsprijzen zijn die er te winnen zijn tijdens de Runnersworld Kempische Cross Competitie 2017-2018

Buiten-Spel Pupillenklassement

Na vorig jaar met succes de verenigingsprijs voor pupillen te hebben ingesteld gaan we het komende seizoen verder door de prijzen bij de pupillen uit te breiden en voor de junioren en senioren/masters hun eigen verenigingsprijs in te stellen. Met sponsor Buiten-Spel hebben we een mooie deal kunnen sluiten en kunnen we na dit seizoen drie clubs blij maken met pakketten van respectievelijk € 200,--,   € 150, en €100,--.

Juniorenklassement

Ook de junioren hebben dit jaar een verenigingsklassement. De sterkste juniorenvereniging kan zelf kiezen welke prijs ze gaan winnen. Wordt het klimmen in Klimrijk, waterskiën op Aqua Best, Karten in Woensel of paintball ?

Senioren en masters

De club die bij de mannen en vrouwen senioren, masters en recreanten het best vertegenwoordigd is krijgt meester-kok Joop Broeders op bezoek. Hij gaat voor 25 personen een driegangen lopers menu bereiden in jullie eigen kantine. Joop is de (vrijwillige) kok die in de kantine van Eindhoven Atletiek met enige regelmaat een maaltijd bereid en wij hebben hem bereid gevonden om dat ook in de kantine te komen doen bij de club die voor deze prijs uiteindelijk in aanmerking komt.

Voor de reglementen, hoe deze prijzen te winnen zijn, verwijzen we naar de reglementen zoals die gelden voor alle prijzen die er dit seizoen te winnen zijn.