f t g m
Copyright © 2019 Home - website ontworpen door Peter Hellings - Website ontworpen door P. Hellings

Even rechtzetten


Voor dat we zondag in Eersel van start gaan nog even een paar zaken aanvullen. Dat gaat in eerste instantie om de klassementen van de A en B junioren.
In onze jaarlijkse evaluatie hebben we vorig jaar besloten om de A en B junioren hun afstanden weer te laten lopen zoals dat geadviseerd wordt door de Atletiek Unie. Dat betekende daarom dan ook afwijkende afstanden voor de A junioren en voor de B junioren. Helaas is dit niet helemaal door verwerkt in het reglement. Reden ook waarom Patrick Stassen, jawel de voorzitter van Eindhoven Atletiek die deze standen al flink wat jaren voor ons bijhoudt, tot voor kort één klassement opmaakte voor de AB junioren. Ook konden enkele organisaties e.e.a. om parkoers-technische redenen niet uitvoeren en daardoor werd het er allemaal niet duidelijker door.
Intussen heeft Patrick de A’s en B’s gesplitst en hebben we de organisatoren van de resterende vier wedstrijden verzocht rekening te houden met deze wijziging.

Verenigingsklassementen
Dan hebben we ook pogingen ondernomen om de verenigingsklassementen samen te stellen met het aantal leden per 1-1-2019 als een van de uitgangspunten. Hoewel we nog niet alle aantallen ontvangen hebben, ( in het geel zijn wél aanwezig) leiden deze nieuwe cijfers tot verschuivingen. Zo heeft Atletiek Oirschot ook de leiding genomen bij de junioren.
Maar goed, we missen de cijfers nog van diverse clubs, waardoor het beeld nog kan worden bijgesteld, maar we hopen die snel binnen te krijgen.
Intussen gaan we ons opmaken voor de Dieprijtcross van a.s. zondag in Eersel waar we jullie weer allemaal hopen te treffen. Succes al vast.