• Asterix cross
  • Oirschot cross
  • GM Baanwedstrijd
  • Prijzen Circuit 14
  • Brabantse Kampioenschappen

Witvencross2015Nu ook de datum van de NK Cross bekend is kunnen we de data van de belangrijkste crossen van het winterseizoen 2018-2019 presenteren.
We beginnen dit jaar weer in Veldhoven en eindigen in Eindhoven waar na afloop de prijsuitreiking van de KCC zal plaatsvinden. Omdat het NK cross in het weekeinde van 23 en 24 februari wordt gehouden en 3 maart het carnaval losbarst, zal de KCC dit jaar al vroeg rond zijn. De laatste cross, de Karpencross zal namelijk al op 17 februari plaatsvinden.


Ook AVR”69 wijkt met haar L’avent Sylvestercross uit naar de 16de december in verband met de EK cross in de Beekse Bergen, een week eerder. ( Ze houden bij de EK ook nergens rekening mee.)
Let op: in de tellingen voor het klassement zijn weer enkele wijzigingen en hopelijk ook verbeteringen doorgevoerd. Een belangrijke daarbij is :
Er mogen in de competitie 2 resultaten worden geschrapt, behalve de laatste wedstrijd, die telt voor iedereen mee.( o punten als je niet meedoet)

 De data:

 11-11   GVAC Witvencross met wandelen


25-11    Fortuna 67  Driedorpencross

8/9-12  EK Cross Beekse Bergen


16-12    AVR’69  L'Avent Sylvester  met wandelen


30-12    Atl. Oirschot  Auw Jaors Cross


20-1     DES  Dieprijt Cross


27-1     GM    Joe Mann Bosloop 

10-2     AVV   Wedertcross


17-2     Eindh. Atl. Karpencross


23/24-2       NOP  NK Cross

Houdt deze site de komende tijd met enige regelmaat in de gaten voor uitgebreide info omtrent de klassementen, verenigingsprijzen, sponsoren en uiteraard de wedstrijden en wandelingen die het komende winterseizoen in onze regio gehouden worden.