• Asterix cross
  • Oirschot cross
  • GM Baanwedstrijd
  • Prijzen Circuit 14
  • Brabantse Kampioenschappen

En wat valt er te winnen!!


Senioren masters en recreanten (3 gangen hardloopmenu voor 30 personen)


eten GVACVorig jaar was GVAC de gelukkige 

De vereniging krijgt voor elke deelnemer ( senioren-masters) aan elke wedstrijd 1 punt.
Drie extra punten voor nummer 1, twee voor nummer 2 en één voor nummer 3. Daarnaast twee extra punten voor de laatste drie lopers in elke klasse bij de senioren en masters.

Elke finishende recreant ontvangt één punt. Dus zaak is om als lid van een vereniging in te schrijven.
Om alle ploegen gelijke kansen te geven wordt het behaalde aantal punten vermenigvuldigd met een correctiefactor. Deze wordt bepaald door het aantal leden per 1-1-2019 ( voorlopig gelden de factoren per 1-1-2018)
Asterix 28, AVR 24, DES 25, Fortuna 26, GM 17, GVAC 13, Springbokken 28, AVV 22, No limits 26, Atl Oirschot 26, Logo 23, Geldrop Runners 29 en EA 2

Maar…….Om als vereniging in aanmerking te komen moeten minstens 20 verschillende lopers of loopsters hebben deelgenomen aan een van de wedstrijden, waarbij de eigen wedstrijd niet meetelt. ( dus moedig je clubgenoten aan om mee te gaan naar de wedstrijden in de regio. Want hoe meer lopers en loopsters op het parcours hoe fijner het loopt.

Het Buiten-Spel pupillenklassement


Buiten SpelHoe kom je als club in aanmerking voor de Buiten Spel prijzen?
Door met zoveel als mogelijk pupillen deel te nemen aan de KCC. Voor elke pupil in de uitslag ( niet de inschrijving) krijgt de vereniging één punt. De winnaar in elke categorie krijgt bovendien 3 punten, nummer 2 twee punten en nummer 3 één punt extra. Bovendien krijgen de laatste drie binnenkomers per categorie 2 punten extra. Elke pupil die in het eindklassement staat brengt ook nog eens vijf punten in het laatje van de club.
We vragen per 1-1-2019 aan de AU om op te geven hoeveel pupillenleden ze hebben ( aangemeld bij de AU). Het aantal behaalde punten aan het einde van de competitie delen we door het aantal pupillenleden en daarmee komen we tot een mooie uitslag. Dus niet de grootste club hoeft winnaar te worden, maar de clubs met de actiefste pupillen gaan er met de prijzen vandoor.

Het Escaperoom juniorenklassement


De ABCD junioren strijden als vereniging om het junioren verenigingsklassement.
De rangorde komt op dezelfde wijze tot stand als bij de pupillen.
Elke deelnemer dus 1 punt, de winnaar 3 etc en de laatste drie binnenkomers 2 extra punten. De winnende club wint een bezoek aan een escaperoom voor maximaal 18 personen ( 3 x 6 personen per kamer) die bij de ABCD junioren aan de Runnersworld Kempische Cross Competitie hebben deelgenomen.

Bekendmaking prijzen
Na elke wedstrijd wordt er een klassement opgemaakt
Daar de individuele prijsuitreiking dit jaar meteen na afloop plaats vindt, maar de verenigingsprijzen meer verwerkingstijd vergen, zal de uitslag van de verenigingsprijzen enkele dagen na afloop van de competitie worden gepubliceerd. De prijzen zullen aan de verenigingsvertegenwoordiger worden overhandigd tijdens de nabespreking van de competitie.