• Asterix cross
  • Oirschot cross
  • GM Baanwedstrijd
  • Prijzen Circuit 14
  • Brabantse Kampioenschappen

a.s. Dinsdag staat al weer de laatste wedstrijd van Circuit 14 op het programma. A.v. Generaal Michaëlis is voor het tweede jaar de organisator van deze slotwedstrijd. Na afloop zullen de prijzen worden uitgereikt voor de beste sprinter ( Intersport Sprintklassement) , de beste werper , de beste mila atleet en de beste springer. Voorwaarde voor deze prijzen is dat men minimaal aan twee wedstrijden heeft deelgenomen.
Daarnaast worden ook de Scarabee prijzen ( beste overall prestatie bij de mannen en vrouwen) uitgereikt. Hiervoor volstaat deelname aan één wedstrijd. Op dit moment worden deze klassementen aangevoerd door Nick Godschalk van Unitas ( 47.97m. discus en 836 punten) en Marissa Damink van Asterix ( 2.50.47 min. op de 1000 meter, wat 935 punten opleverde).
De prijsuitreiking van de Runnersworldklassementen ( zie klassementen) zal wederom bij Runnersworld Eindhoven plaatsvinden en wel op woensdag 20 juni 19.00 uur. Op deze avond is er ook een koopavond voor alle deelnemers aan Circuit 14 met speciale aanbiedingen.


Maar voor het zover is dus de wedstrijden bij GM. Naast de “normale” nummers heeft GM dit jaar ook de 400 meter horden toegewezen gekregen. Gebruikelijk is de steeplechase en wegens het succes van vorig jaar sluit GM het programma af met de “afstand medley relay” de estafettewedstrijd over 1200-400-800 en 1600 meter.
Vorig jaar verbeterden zowel het mannenteam als het vrouwenteam van Eindhoven Atletiek het Nederlands record voor clubteams en haast zeker is dat ook dit jaar een aanval op deze records zal worden gedaan.
GM moedigt deelname aan door voor de eerste drie teams een extra prijs beschikbaar te stellen. De eerste drie teams kunnen kiezen uit een meter worst, of een kilo kaas of twaalf consumptiebonnen ( en onderling ruilen mag).
Tijdens het, hopelijk niet al te lange, wachten op de prijsuitreiking zal de clubhuiscommissie van GM dit wachten proberen te verzachten door met enige regelmaat een schaal met snacks rond te laten gaan.

Prijsuitreikingcircuit14Custom   archieffoto prijsuitreiking


Kun je niet wachten op de prijsuitreiking deze avond; meldt je dan op 20 juni bij Runnersworld aan de Willemstraat te Eindhoven waar de prijzen van de Runnersworld klassementen worden uitgereikt.

Tot dinsdag 12 juni in Best