f t g m
Copyright © 2019 Home - website ontworpen door Peter Hellings - Website ontworpen door P. Hellings

Vrijdag 29 maart start Circuit 14 in Veldhoven


Op vrijdag 29 maart gaan we in Veldhoven van start met de eerste wedstrijd van Circuit 14. Let wel: Nieuw is dat we dit jaar alle wedstrijden op vrijdagavond houden.
Voor het negende jaar gaan GVAC, GM, AVV en Eindhoven Atletiek jullie weer een programma voorschotelen dat klinkt als een klok. Alle courante onderdelen komen minimaal twee maal aan bod en een aantal incourante onderdelen, die bijna nergens op het programma staan, tref je aan op een van de programma’s van Circuit 14.
Of het nu gaat om Hinkstapspringen, steeplechase , polsstokspringen, de 400 meter horden en de Engelse mijl, je komt ze tegen op een van de programma’s van Circuit 14. Dat is ook de rede dat veel atleten van buiten onze regio in de loop van de jaren de wedstrijden van Circuit 14 hebben ontdekt. Het aantal deelnemers per wedstrijd is dan ook nog steeds stijgende en wij als organisatoren hopen natuurlijk dat dit ook dit jaar weer zal zijn.

Onze sponsoren  Runnersworld Eindhoven en InterSport van den Broek hebben wederom voor een aantrekkelijke prijzenpot gezorgd. Hieraan is dan wel verbonden dat je respecivelijk  minimaal aan drie en twee wedstrijden dient deel te nemen. Lees de reglementen en klassementenregels er maar eens rustig op na.
En dan zijn er nog de Circuitrecords. Welke topper wil niet zijn naam terug zien op de inmiddels indrukwekkende lijst met recordhouders. Verbetering van een dergelijk record levert een gratis startbewijs op voor de volgende wedstrijd in het circuit.

Maar toch blijven er goede redenen om de wedstrijden van Circuit 14 al vast op je agenda te zetten en tijdig in te schrijven via atletiek.nu
Op deze, atletiekregio14.nl site kun je de data en de programma’s vinden, en straks ook de uitslagen en klassementen
Ik wens jullie al veel succes met de voorbereidingen en hoop iedereen aan de start te zien bij de eerste wedstrijd van Circuit 14 op vrijdag 29 maart in Veldhoven.

Ben Saris
Organisatie Circuit 14